Vuxenleksaker

Vuxenleksaker- vad finns det för sorter?

En del människor slutar aldrig att leka. Lekarna tar dock andra former och man använder sig ofta av lite andra leksaker! Så kallade vuxenleksaker innebär ofta samma sak som sexleksaker, och är föremål man kan använda antingen för att själv få sexuell njutning, eller för att använda tillsammans med en sexpartner för att njuta ännu mer och egga upp varandra. Det finns sexleksaker som är ämnade att användas på män såväl som för kvinnor. Vissa leksaker är särskilt utvecklade för att användas av två kvinnor eller två män, alternativt för heterosexuella sexpartners.

Fleshlight

En vanlig och populär leksak för män är en så kallad fleshlight. Det är en leksak som utifrån liknar en vanlig, stor ficklampa, som namnet skvallrar om. Öppnar man locket till den så ser den inuti ut som en vagina. Den används på så sätt att man penetrerar den med penis. Det är en mycket populär vuxenleksak, och det finns kändisar som låtit gjuta av sin vagina och säljer dem under sina namn.

Vibrator

För kvinnor är den vanligaste sexleksaken vibratorer. De kan antingen vara väldigt små, som man enkelt får plats med i fickan eller väskan och man stimulerar klitoris med. Man kan också köpa vibratorer som är i form av en penis som man också kan penetrera vaginan med. Tänk på att vibratorer inte ska användas tillsammans med olja eller oljebaserade glidmedel eftersom ytan då kan förstöras. Använd dem istället tillsammans med silikon- eller vattenbaserade. Planerar du att använda en vibrator till analen är det viktigt att välja en som har ett stop. Det är viktigt eftersom det annars finns risk att föremål åker in och sedan är väldigt svåra att få ut.

Analpärlor

Detta är ett band med kulor som kan vara i olika material som man för in i analen. Det är viktigt att använda mycket glidmedel och se till att man inte tvingar in kulorna utan först förbereder analen. Gör man på rätt sätt kan det vara en källa till njutning.

Var kan man köpa sexleksaker?

Idag hittar man vuxenleksaker på många olika platser. Man kan gå in i en erotisk butik och själv få känna och se produkterna innan man bestämmer sig. Det finns ett brett sortiment av produkter och det kan vara svårt att välja vad som skulle passa. En annan möjlighet om man känner sig obekväm är att köpa leksakerna online. Det finns många webshopar som är specialiserade på sexleksaker och har ett brett sortiment med bra priser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *