flickor

Uno telefoni – sedan 2012

År 2012 inledde Uno telefoni sitt samarbete med det danska företaget Siminn Danmark. För att få en bättre överblick av de två företagen förser vi er nedan med lite kort information om vad Uno telefoni och Siminn Danmark erbjuder i form av tjänster.

Teknikbolaget Uno telefoni jobbar inom området av modern företagstelefoni, där god service och trevlig kundkontakt är en stor prioritering. Unos fokus ligger på små och medelstora företag, där deras tjänster säljs via partner och återförsäljare. De har ett par valmöjligheter när det kommer till tjänster, nämligen Uno Video, Uno Mobil, Uno Mjuk och Uno fast, alla lika enkla att använda och fulla av potential för ditt företag eller din arbetsplats. Oberoende av vilken telefon du använder har du ett fast nummer och kan på webben administrera hela lösningen på egen hand.

Siminn är, såsom tidigare nämnt, ett danskt företag och även en del av den innovativa teleoperatören Siminn Island. Deras fokus ligger endast på företagskunder. I mer än ett decennium har Siminn erbjudit Kommunikations- och IT-lösningar till industrin i Danmark. Siminn förklarar att deras mål varje dag är att göra det svåra enklare, då kunderna förtjänar att inte behöva ha det krångligt och komplicerat.

När vi nu har lite mer information om företagen kan vi börja tala om deras samarbete. Samarbetsavtalet gjorde det möjligt för Uno telefoni att bredda sina vyer och även lanseras på den danska marknaden, istället för att bara inrikta sig på Sverige. Genom samarbetet hade Siminn i uppgift att ta hand om den danska Uno Telefonis marknadsföring, försäljning och kundsupport. Förutom fast telefoni, mobiltelefoni, hosting och datanätstjänster kom Uno telefoni på det sättet att vara en av de produkter som erbjöds av Siminn på den danska marknaden. Unos ansvar i samarbetet var att leverera telefonitjänster i Siminns nät och samtidigt stå för drift, tjänstepaketering, utveckling och varumärksprofilering. Uno telefonis dåvarande VD Jonas Angleflod talade om att de länge hade planerat att nå länder utanför Sverige, och var därför väldigt glada över möjligheten att jobba med Siminn. Han fortsatte att tala gott om Siminn genom att tilläga hur glada de var över att Siminn skulle komma att kunna ta Uno Telefoni till den danska marknaden på ett bra sätt.

Siminn förklarar att det hade valt att arbeta med Uno Telefoni då de ville kunna erbjuda en ny och unik produkt som den danska marknaden kan ta del av. De ansåg att kunderna borde ha rätten att få tillgång till en produkt där enkelhet värderas högt och där användarna får en så trevlig upplevelse som möjligt. Uno är en av marknadens mest kraftfulla och innovativa växelsystem. Siminn anser att telekombranschen under en lång tid hade varit tråkig, krånglig och där kundernas nöjdhet inte hade varit en prioritering. Istället hade man lagt allt fokus på tekniken och inte lyssnat på vad kunderna ville. Tillsammans med Uno telefoni hoppades de på att göra marknaden och tjänsterna mer positiva. För mer information om vad som hände med samarbetet och vad Uno telefoni har för sig i dag kan du besöka deras Youtube sida vid namn Unotelefoni med Unotelefonis samlade videoklipp, eller ta en titt på deras hemsida unotelefoni.se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *