barn

Underkläder för barn

Inkontinens bland barn är ett vanligt problem och det behöver inte betyda att det är någonting fel, ofta har man redan från start besökt läkare när man upptäcker problemet. Men om man inte har gjort det kan det vara klokt att göra det så att man vet att det inte är någon medicinsk anledning bakom problemet. Man bör aldrig göra en stor sak av detta och sannolikt kommer det att gå över av sig självt om det inte är någon sjukdom som ligger bakom. Hur som haver kan det vara mycket pinsamt för barnet och det kan leda till mobbning eller att barnet blir utstött bland vänner. Som förälder vill man givetvis hjälpa på det sättet man kan och bespara barnet skam, samtidigt som man själv vet att inkontinens inte på något sätt är skamligt.

De underkläder för barn som du hittar på Dry & Cool är speciellt framtagna och utvecklade för att dina barn ska slippa oroa sig för att kissa ned sig, istället kan de utan problem fokusera på sin skoldag och leka med sina kompisar. De kommer alltid att känna sig torra även om olyckan är framme. Därav får dina barn en mycket bättre livskvalitet och stressen som försvinner kan göra så att ditt barn blir av med sitt problem. Samtidigt bör man givetvis på andra sätt arbeta med att bli av med inkontinensen. De underkläder som finns tillgängliga suger upp mellan 75 till 80 ml, vilket gör att de kan klara av både en och två mindre kiss-olyckor.

När det kommer till barn är det extra viktigt att designen på underkläderna är modern så att de utan problem kan duscha och byta om i omklädningsrum. Ingen kommer att se skillnad på dessa underkläder och ett par vanliga barntrosor eller barnkalsonger. Underkläderna tillverkas i totalt sju olika storlekar för pojkar, och sex storlekar för flickor och kan användas av barn upp till 16 år. Alla underkläder är dessutom allergivänliga och tillåter ditt barns hud att andas.

Inkontinens behöver inte vara ett problem och det kan bli mer allvarligt om man gör det till ett problem. Skammen ditt barn känner när det kissar på sig gör ofta problemet värre samtidigt som rädslan att kissa på sig kan leda till att man faktiskt kissar på sig. Därför är rätt underkläder en enorm trygghet för ditt barn och gör så att man i lugn och ro kan komma tillrätta med problemet som leder till inkontinens barn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *