Sommerkjolar

Sommerkjolar

Kjolen är perfekt sommarstyle. Den är behaglig att ha på och finns i många vackra färger och mönster, så du lätt kan skapa ett uttryck som passar till din personliga stil.

Men en kjol är inte bara en kjol. Den finns i alla möjliga olika varianter. Du kan klicka här för att se det stora urvalet, og annars får du fem bud här på snygga sommarkjolar, så du kan hitta den som passar bäst till dig.

Kjolar i full blom

Det råder inga tvivel om att blomtryck är en av tidens största modetrender, och det får gärna vara stort och färgrikt. Gå efter en kjol med stora voluminösa rosor eller ett mera dämpat tryck med små fina prästkragar. Oavsett vilket blomtryck du gillar, så har du en smart och avslappnad vardagslook, som du snabbt kan piffa upp till fest med en hög häl.

Tulpankjolar

Tulpankjolen är perfekt till dig med midja och en mindre byst. Kjolen är lite smalare över bröstet, så den framhäver din figur utan att sitta tätt. Det är en mycket populär siluett säsong efter säsong, eftersom den både är feminin och mycket användbar. Kjolen är snygg i sig själv med ett halsband eller en halsduk till, men du kan också använda den ihop med en kort jacka för att framhäva din midja.

Färggranna kjolar

Denna sommar ska det vara pang på färgerna, och det är speciellt färger som pink, ceriseröd och ljusröd, solgul och frisk mint, du ska gå efter. Låt färgerna komma diskret till uttryck i fina grafiska mönster eller gå all in med en enfärgad knallgul eller sprudlande pink kjol för en frisk sommarlook. De klara färgerna är snygga och förfriskande och ger en somrig fläkt till din stil.

Florstunna kjolar

Sommaren kallar på kjolar i florstunna material som är sköna att ha på när solen värmer. Gå efter en kjol i ren viskos, mjuk jersey eller en luftig och transparent bomullsvoile, som smyger sig om kroppen och diskret avslöjar kroppens linjer och ger en vacker siluett.

Oversize kjolar

Med en oversize kjol får du massor av luft och rörelsefrihet – ett säkert val oavsett vilken kroppsform du har. Den rymliga designen faller snyggt och tungt ner över kroppen och är perfekt till en avslappnad sommarlook. Om du önskar att framhäva och förstärka den snygga oversize-effekten, ska du inte ta något över kjolen, men bara låta den stå ensam, som den är.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *