winkwink

Så piggar du upp dina sexställningar

Missionären och doggy style är riktiga klassiker som hängt med länge. Men efter några år med samma partner och samma ställningar kan det kännas lite för mycket som en vana och lite för lite som spännande sex. Nu är det dags att uppdatera ert bibliotek av sexställningar och hitta någonting som får er att längta efter sex igen.

New take på missionären

Ett enkelt sätt att pigga upp missionären på finns här. Vanligtvis har kvinnan sina ben ut i var sida medan mannens men är mellan hennes, men om hon har sina ben tätt bredvid varandra och hans ben är spridda på sidan kommer ni att uppleva en helt ny värld. Du som kvinna kan också vinkla din rumpa så att du får extra klitorisstimulation från hans skaft.

Cowgirl men på det bästa sättet

Cowgirl är kul om det görs rätt. Lägg en kudde under hans rumpa. På det sättet kommer han kännas större – madrassen stjäl nämligen lite av hans längd när han sjunker ner i den. Stöd dig med armarna på hans bröst och med en fot på var sida av hans bäcken sjunker du långsamt ner över honom och ger honom den bästa utsikten han någonsin haft.

The couch curl

Hon ligger på soffan med rumpan just vid kanten. Han står på knä på golvet framför. Du lägger benen över hans axlar. Det här är en perfekt position för dig som tycker om att se penetrationen. Här kan ni båda se exakt vad som händer – supersexigt. Vrid upp hettan ytterligare genom att uppmana honom att köra så långsamt han kan medan ni båda får se det hända.

Dossy style men med en hjälpande hand

Klassikern doggy style kan uppdateras genom att skaffa en sexkudde eller någonting som fungerar på samma sätt. En sexkudde kan se ut på många sätt, men oftast är de en sluttande kudde som liknar en kil. Med en kudde under hennes höfter kan ni slappna av på ett sätt som ni aldrig gjort förut. Ni kan också hålla ut mycket längre utan att få krampande muskler.

Ett blowjob att minnas

Hon lägger sig på sängen med huvudet hängandes ner utanför kanten. Han står på golvet precis framför henne och får ett blow job. Samtidigt kan hon ta på sig själv medan hon ligger i sängen. Det här är inget move för nybörjarna, men de som gillar att vara submissiva kommer helt säkert att få en kick av att ge oralsex på det här sättet. Att känna blodet rusa till huvudet kan vara riktigt spännande!

Oralsex för henne

Om ni gillar doggy style kan ni också använda den till oralsex. Hon står på alla fyra som vanligt. Ni kan lägga lite kuddar under hennes kropp så att hon får stöd. Han ger oralsex ståendes på alla fyra bakom henne. I den här positionen kan hon själv röra sig mot hans ansikte och välja vinkel. Om ni känner er extra äventyrliga kan han också eat her ass i den här positionen. Ge det en chans!

 

För fler spännande artiklar och guides kan du besöka bloggen på winkwink.se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *