Profillagret

Profillagret.se – För företagare

Profillagret.se erbjuder gummiprodukter för både privata kunder och företag i sin webbshop som för närvarande har branschens största selektion av tekniska gummiprodukter, samt har etablerat sig som en av de förande leverantörerna i Danmark. Självklart blir man därför nyfiken på deras stora utbud och alla dess användningsområden. För att bringa lite klarhet i situationer kommer jag därför I den här texten att fokusera på dig som företagare och hur just du gynnas av Profillagrets produkter och tjänster.

När det gäller just företag kan Profillagret erbjuda ett mycket brett urval av tekniska gummiprodukter. Oavsett om produkterna tänkts användas till din fabrik, ditt spa, ditt lantbruk, lager eller butik kan du säkerligen finna allt det du söker inom nätbutikens stora utbud.

Som du nu förstår finns det många olika användningsområden för de produkter som kan hittas på Profillagret.se, men för att lite mer djupgående tala om dessa användningsområden delar vi upp dem i olika avsnitt, så att just du kan hitta exakt vad du letar efter.

Vi lägger först fokus på Profillagrets produkter för industri, lager och verkstad, där du bland annat kan finna alla typer av tätningslister och profiler som stoppar drag, håller damm ute och minskar buller. Om du letar efter skydd i dina lokaler rekommenderar jag starkt de universella durkmattorna, som fungerar som ett slitstarkt golvskydd. Kanske ditt företag innefattar mycket stillastående arbete och ni i så fall behöver införskaffa ergonomiska gummimattor som avlastar muskler och rygg. Eller så har ni högljudda maskiner där vibrationsdämpande gummimattor som placeras under maskinerna och skyddar mot vibrationer och buller kan vara lämpliga. Sist men inte minst finns det också plastridåer som används vid avskärmning eller som skyddsvägg, svetsridå, flexibel avdelning eller som en skärmande, ohindrad passage vid dörrar och portar.

Om du däremot har ett företag som arbetar med kyla och värme fungerar köldridåer optimalt för att hålla värmen inne och på samma gång få en smidig passage genom en öppning. Den här öppningen syftar på dörren eller porten till industriella kylrum eller i din butik vid kyldisken. Även i företag som arbetar med kyla och värme kan gummimattor vara hjälpsamma som bullerdämpning eller halkskydd.

Nu skiftar vi fokusen till dig som jobbar på lantbruk eller med boskapsdrift. Även här kan du vara säker på att Profillagret har det du söker. Just plastridåer återkommer ofta som en viktig produkt i ladugårdar och öppna stall. Detta för att dela upp lokalen och på så sätt skapa mindre utrymmen, men också som en flexibel avskärmning i portar och dörrar. Om du har ett stall, transportbil eller ladugård kan Profillagret erbjuda rampmattor, gjorda av massivt halksäkert gummi. Dessa har tvärgående ribbor som klarar av stora påfrestningar.

Avslutningsvis ska vi gå över några av de produkter som finns för simhallar, marin och spa. Inom detta område kan du finna halkskyddsmattor som kan användas för allaroundbruk på gångytor vid simbassänger, duschrum, spa och hamnområden. Dessa halkskydd har god slitstyrka, kan limmas fast och är oerhört bra i mycket våta miljöer.

Med ett sådant stort utbud är det inte konstigt att Profillagret har blivit så välkänt som det är. Låga priser, god service, produkter i mångfald och experter bara ett klick bort. Helt enkelt en nätbutik där man lätt och bekvämt kan handla.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *