Hoverboard

Hastighetstest: Hoverboard.se mot Airboard Pro

Hoverboards är den nya typen av fordon för dig som älskar att glida runt tyngdlöst på gatorna när du är ute med vänner, på väg till jobbet eller bara vill ge dig ut på en åktur för att få lite frisk luft. Det finns många olika typer av hoverboards på marknaden idag och vi har jämfört några stycken bland annat från Airboard Pro och hoverboard.se för att se var skillnaderna ligger i bland annat hastighet. Hoppas att detta kan ge en hjälp när det gäller att välja vilken hoverboard som passar bäst för dig.

Hoverboard original

Hoverboard original är en platta som är väldigt enkel när det gäller att justera hastigheten, riktningen och att vända. Den har batterier från Samsung eller LG av hög kvalitet. Varje laddning räcker ungefär 20 kilometer och brädan har en toppfart på cirka 15 kilometer i timmen. Denna hoverboard laddas fullt på 2 timmar och har motorer på sammanlagt 700 watt. Max belastning är 120 kilo.

Originella Bigwheels

Denna hoverboard finns också att hitta på www.hoverboard.se. BigWheel-brädan är det nyskapande fordonet för dig som älskar att köra offroad. För denna airboard är grus och gräs inget problem. Denna har en innovativ teknik som får din bräda att känna igen sitt underlag och fordonet är otroligt smidigt och bekvämt att köra. Du kan räkna med att du kan köra ungefär 20 kilometer per laddning. Även denna har en hastighet på upp mot 15 kilometer i timmen, men detta beror på vilket underlag du är på så klart. Om det är för ojämnt så kan det vara svårt att köra fort. Denna airboard väger något mer, ungefär 13,5 kilo. Det kan vara bra att veta om man vet att man ofta måste bära den med sig. Denna hoverboard har originella LG/Samsung batterier och att ladda fullt tar endast 2 timmar. Maxbelastning ligger på 120 kilo. Motorerna är starka, de ligger tillsammans på 700 watt.

Rull AirBoard Pro

Laddningstiden för denna AirBoard är 2-3 timmar och räckvidden är cirka 15-20 kilometer. Man kommer upp i en hastighet av 15 kilometer i timmen. Denna AirBoard Pro är utrustad med Bluetooth-högtalare som gör det möjligt att ansluta din musikspelare trådlöst och spela musik samtidigt som du åker. Framkomligheten är faktiskt ganska god både på grus och på välklippta gräsmattor, men den gör sig så klart bäst på plana och hård underlag. En fjärrkontroll medföljer som gör det enkelt att låsa och låsa upp din airboard. Du kan med fjärrkontrollen även starta den och sätta på musiken. Denna brädan har ett godkänt Samsung-batteri. Maxvikten är 110 kilo, men för att gyrofunktionen ska fungera optimalt så behöver man väga över 45 kilo.

Airboard XL Pro-modellen

Denna Pro-modellen har allt som originalmodellen har, men vad som är så speciellt med denna är att den har större hjul. Skillnaden jämfört med de mindre hjulen som finns på andra modeller är en högre markfrigång samt en högre topphastighet. En högre markfrigång är mycket bra om man ska över en kant eller annan ojämnhet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *