Spiderman påslakan

Det ger en trygghet att ha en superhjälte i sängen

Tycker du så mycket om Spiderman, att det är den första du vill se när du vaknar på morgonen och den sista du vill se när du lägger dig på kvällen. I så fall är det ett påslakan med Spiderman på som du så klart ska inhandla. Det finns massor av modeller att välja mellan och de flesta har dubbelt tryck, så du kan vända dem ut och in när du vill ha ett annat motiv. Smart!

Det ger en trygghet att ha en superhjälte i sängen. Han skyddar mot de onda mardrömmarna och det gör att du känner dig otroligt trygg när du ska sova. Spiderman finns i många olika tappningar, tillsammans med Avengers eller helt själv. Om man är tjej kanske man hellre har Spiderwoman på sitt påslakan, men man kan inte komma ifrån att det faktiskt är mest killar som tycker om Spiderman.

Det är bra att våra barn ser upp till, och vill bli, som våra superhjältar. Att vara en av de goda är något riktigt bra att sträva efter, så det är inget vi som föräldrar ska hämma. Låt dem leka och drömma sig bort i fantasiens värld så länge de kan. Låt dem ha sina hjältar, men hjälp dem samtidigt att förstå att det även finns ont här i världen. Låt dem dock få behålla sin oskyldighet så länge de bara kan!

Letar du efter ett påslakan med Spiderman så se till att det är av bra kvalitet och har ett bra tryck. Detta kan vara väldigt viktigt. Det kan också vara av vikt att kolla vilket material som påslakanet är gjort av, liksom tvättråd och om det går att torktumla.

Om du har ett rum med en ganska starkt färgad tapet med mycket mönster, så bör du vara försiktig med vad du väljer för färg på dina sängkläder med Spiderman. Spiderman har ju mestadels blått, svart och rött, men det kan ganska snabbt bli för mycket färg och mönster. Har du ett vitt eller ljust rum så är det bara att välja fritt och påslakanet med Spiderman kommer att bli en perfekt brytning i det ljusa rummet. Kanske kan man också matcha gardiner i någon av färgerna och se till att taklampan passar in. Supersnyggt. Vilket rum!

Vill du att ditt barn ska lära sig att bädda sängen? Då kan det vara lämpligt att han eller hon får välja motiv eftersom det då kan vara bra att nämna att ”kommer du då att bädda Spiderman varje dag, så han har det bra i din säng”. Din lilla ögonsten kommer då förstås att svara ”ja” och sen är det bara att påminna om detta varje morgon ända tills det sitter. Inga problem!

Vi har alla vår speciella någon som vi tycker extra mycket om. Om din son eller dotter är extra förtjust i Spiderman, så låt dem vara det. Det är bara bra att se upp till superhjältar som räddar världen. Vad gjorde vi utan dem? De är en superbra förebild för våra barn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *